Blog

Blogs
 • 15 juli, 2016
  Installatiebedrijf gebr. Middelveld uit Alteveer rondde dit voorjaar een mooi project af. Bij een agrarisch bedrijf in Drijber werd een asbestdak vervangen door een geheel nieuw dak. Hierop plaatsten zij maar liefst 180 IBC polysol 260 panelen. Twee Goodwe omvormers met een totaal vermogen van ruim 40000 WATT zorgen dat de eigenaar van dit boerenbedrijf gebruik kan maken van de opgewekte energie
 • 20 juni, 2016
  Meer dan drie jaar duurde de verbouwing van het Centraal Museum in Utrecht. En het resultaat mag er zijn. Naast een totale verbouwing binnenin het museum heeft ook de buitenkant een grondige metamorfose ondergaan. Mijn Energiefabriek mocht ook een bijdrage leveren aan deze mooie renovatie met de levering van mooie glazen zonnepanelen voor in de gevel.
 • 15 juni, 2016
  Samen organiseren wij op 12 juli 2016 het Storage-Ready-Event, Deze middag is interessant voor iedereen die zich bezig houdt met het verkopen en installeren van zonne energie- oplossingen. Tijdens deze bijeenkomst staat de Enphase Home Energy Management Solution.centraal.
 • 31 mei, 2016
  Sinds eind mei is Mijn Energiefabriek partner van Enphase, leverancier van micro -omvormers. Micro-omvormers werken onafhankelijk van elkaar en leveren daarmee een hogere energieopbrengst en grotere besparingen op dan stringomvormers.
 • 31 mei, 2016
  Vanaf deze week is de nieuwe catalogus en bijhorende prijslijst van HR solar beschikbaar. De zonneboilers van HR Solar staan bekend om het hoge rendement en de subsidie die hier voor beschikbaar is. Vraag vandaag nog de nieuwe catalogus van HR Solar aan via verkoop@mijnenergiefabriek.nl
 • 31 mei, 2016
  Naast de standaard oplossingen oor zonnepanelen op het dak van woningen en gebouwen worden door de toenemende kwaliteit van de panelen ook andere manieren van montage mogelijk. Een voorbeeld van zo’n creatieve oplossing is de balkonafscherming van dunne film panelen.
 • 18 mei, 2016
  Op basisschool ‘Het Web’ in Apeldoorn heeft Van Dalen Installatietechniek uit Twello de installatie van 136 zonnepanelen gerealiseerd. Mijn Energiefabriek leverde voor dit nieuwbouwproject de panelen en het montagesysteem SopraSolar. De reacties op dit montagesysteem zijn zeer positief.