Blog

Blogs
 • 07 september, 2016
  Mijn Energiefabriek heeft recent de panelen en het montagesysteem geleverd voor een nieuwbouwwoning in Nieuwleusen. De keuze van de bewoner voor een volledig 'zonnedak' is niet alleen duurzaam, maar ook erg fraai. Met het Easyroof systeem van IRFTS werden naast de zonnepanelen ook maar liefst 7 Velux dakramen geplaatst. De uitvoering van dit project lag in handen van [naam installateur]
 • 07 september, 2016
  Vanaf nu zijn ook de glas-glas panelen van het Duitse merk LUXOR leverbaar bij Mijn Energiefabriek. Op de panelen, geproduceerd in Europa geldt een PRODUCTgarantie (van de fabriek!) én OPBRENGSTgarantie (van de fabriek!)​ van maar liefst 30 jaar. Deze mooie en en kwalitatief hoogstaande panelen, zijn de eerste keus voor klanten die het maximale vragen van een zonne-energie installatie. De panelen van Luxor hebben een langere levensduur dan gangbare panelen en ook minder last van degradatie van de opbrengst.
 • 02 september, 2016
  De MYSTIEK zonnedakpan van Solinso heeft met 160 W/m² een bijzonder hoog rendement. Hierdoor doet de opbrengst van de MYSTIEK zonnedakpan niet onder voor de standaard zwarte zonnepanelen.
 • 02 september, 2016
  Groen Installatietechniek uit Ommen plaatste afgelopen zomer meer dan 200 panelen bij varkensboerderij An'n Dwarsdiek van de familie Schuldink. De panelen zijn samen goed voor ruim 51000 kWh groene stroom per jaar.