Maar liefst 28 nieuwbouw woningen aan de watersportboulervard in Harderwijk worden voorzien van een prachtig indaksysteem voor zonnepanelen. Alle huizen worden uitgerust met een Easyroof Indaksysteem in combinatie met LG300 full black zonnepanelen. Dit project laat zien dat duurzaam ook nog eens heel mooi kan zijn.

BIPV oplossing
In het Easy Roof indak montagesysteem worden de zonnepanelen zowel portrait als landscape geplaatst. Op deze manier wordt het beschikbare dakoppervlak optimaal benut. Door de mogelijkheid van portrait en landscape plaatsing is het Easy Roof systeem bijzonder flexibel en voor veel projecten een interessante BIPV oplossing.

SolarEdge voor optimaal rendement
De in totaal 144 LG300 full black panelen leveren gezamenlijk totaal 43,2 kWp. De panelen zijn voorzien van SolarEdge optimizers, zodat het totale systeem een optimaal rendement heeft en geen hinder ondervindt van panelen die in de schaduw liggen . Ook de omvormers waarop de panelen zijn aangesloten zijn van SolarEdge. Aannemer Koopmans Bouw (TBI groep) tekende voor de installatie.

  • slide
  • slide
  • slide