In een volle bierbrouwerij Mommeriete in Gramsbergen vond op 12 juli het Storage Ready Event plaats. Een enthousiaste medewerker van Enphase vertelde over de ontwikkelingen op het gebied van energieopslag en over de producten van Enphase. Een korte terugblik op een geslaagde middag.

Kennis delen
Wij kijken terug op een leuk en interessant evenement. Het was erg leuk onze vaste klanten samen onze kennis te vergroten en eens stil te staan bij ontwikkelingen in het vak gebied. Ook Enphase was erg te spreken over deze middag. In evenementen zoals deze zorgen ze dat installateurs op de hoogte zijn van de mogelijkheden van hun producten. Enphase is druk bezig met het verbeteren van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten die aansluiten bij de vraag uit de markt. De batterij die vanaf 2017 geleverd wordt en de software die inzicht geeft in verbruik en opbrengst kunnen gecombineerd worden met alle merken zonnepanelen en omvormers. Was je er niet bij en ben je benieuwd naar wat er is besproken? Vraag gerust de presentatie op!

Opslag van zonne-energie
In 2017 komt Enphase met een batterij die het mogelijk maakt om opgewekte zonne-energie op te slaan en op een later moment te gebruiken. De batterij wordt nu getest in praktijksituaties Als deze testen zijn afgerond, zal het product op de markt komen. Ook de speciale software voor installateurs waarmee je Enphase producten kunt inregelen kwam deze middag aan bod. Met deze software krijg je inzicht in alle informatie over de geïnstalleerde zonnepanelen.

Event smaakt naar meer
De reacties na afloop waren erg enthousiast. Houd onze website en nieuwsbrief goed in de gaten. Na de bouwvak gaan we door met het organiseren van dit soort evenementen!

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide