Om u bij te praten over de verschillende ontwikkelingen en onze nieuwste zonneproducten organiseren wij van 13 tot en met 15 september de Mijn Energiefabriek Innovatiedagen. U bent tussen 13:00 uur en 17:00 uur van harte welkom op ons kantoor aan de Denemarkenweg 5 in Hardenberg. Loop binnen wanneer het u past en maak kennis met verschillende duurzame innovaties.

Mijn Energiefabriek InnovatiedagenWat is er te zien?
We hebben van verschillende nieuwe producten een demo opstelling naar ons kantoor kunnen halen. We staan ook voor u klaar voor al uw vragen. Maak onder andere kennis met:

  • Zonnecarport en zonneluifel, een fraaie overkapping met zonnepanelen die in verschillende formaten leverbaar is.
  • Solinso, een fraaie dakpan met in geïntegreerde zonnecellen.
  • Solarfox, een monitoring display dat de data over de prestatie van zonnepanelen op aantrekkelijke wijze presenteert.
  • Lantaarn Protos 80/150, Straatlantaarn op zonne-energie met een fraai design die ook aantrekkelijk geprijsd zijn.
  • Glas glas panelen van Luxor, deze zonnepanelen van hoge kwaliteit hebben 30 jaar product- en opbrengstgarantie. Zelfs na 30 jaar is de opbrengst nog minimaal 85%! De panelen zijn zowel in zwarte als in transparante variant leverbaar!
  • PV Boiler, vanaf dit najaar is de PV Boiler als complete set leverbaar inclusief zonnepanelen.


Combineer uw bezoek met de Installatie Vakbeurs
In de Evenementenhal in Hardenberg wordt op 13, 14 en 15 september de jaarlijkse Installatie Vakbeurs gehouden. Het kantoor van Mijn Energiefabriek ligt op steenworp afstand van de Evenementenhal. Combineer uw bezoek aan de Mijn Energiefabriek Innovatiedagen met een bezoek aan de vakbeurs. Nog geen toegangskaart? Vraag ze hier aan. (verplicht bij een bezoek aan de beurs.

We zien u graag op 13, 14 of 15 september! Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!