Mijn Energiefabriek heeft recent de panelen en het bijbehorende montagesysteem Easy Roof geleverd voor een nieuwbouwwoning in Nieuwleusen. De keuze van de bewoner voor een volledig 'zonnedak' is niet alleen duurzaam, maar ook erg fraai. In het Easy Roof systeem werden naast de zonnepanelen maar liefst 7 Velux dakramen geplaatst.

fraai geïntegreerd

Met het Easy Roof systeem van IRFTS kunnen zonnepanelen op een fraaie manier eenvoudig in het dak worden geïntegreerd. De geïntegreerde zonnepanelen liggen verzonken tussen de dakpannen en vormen daarmee een fraai en strak afgewerkt geheel. De geïntegreerde zonnepanelen worden gemonteerd op kunststof frames die rondom worden afgewerkt met bijbehorende gootstukken. Zowel portrait als landscape montage is mogelijk. Dit BIPV (indak) systeem is volledig waterdicht en wordt aan de achterzijde geventileerd. Het integreren van dakramen is geen enkel probleem. Het Easy Roof systeem is namelijk perfect te combineren met Velux dakvensters.

Kostenneutraal

Het BIPV systeem is uitstekend geschikt voor alle typen woningbouw en kan toegepast worden bij zowel nieuwbouw als dakrenovaties. Door de besparing op de dakpannen, kan dit vaak kostenneutraal worden uitgevoerd.

  • slide
  • slide
  • slide