#

Bezoek Mijn Energiefabriek en ontdek nieuwe systemen voor zonne-energie. Op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 openen wij onze deuren tussen 12.00 en 17.00 uur.

Nieuwe producten in de showroom

Bekijk de nieuwste producten in onze showroom aan de Denemarkenweg 5 in Hardenberg. Ontdek onder meer twee verschillende soorten zonnedakpannen en een nieuw systeem met kleine zonnepanelen.

  • Primeur: 3 types ZEP zonneceldakpannen
  • Mystiek zonnedakpan
  • BiTile voldaksysteem met kleine zonnepanelen
  • Schroefpalen voor vrije veldopstellingen
  • Juno, het nieuwste model van Zonnelichtmast.nl

Kijken en vragen bij de demo-opstellingen

Van alle nieuwe systemen hebben wij een demo-opstelling gemaakt. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden. Natuurlijk staan wij voor je klaar om alles uitgebreid toe te lichten en al je vragen te beantwoorden.

Populaire zonnedakpannen

We zien dat er steeds meer vraag komt naar esthetische oplossingen voor zonne-energie. Met name zonneceldakpannen worden regelmatig genoemd als oplossing van de toekomst. Maar wist je dat deze nu al bij ons verkrijgbaar zijn? Wij leveren 2 producten van Nederlandse bodem. De Mystiek is een bredere zonnedakpan ter grootte van 5 dakpannen. En de ZEP zonneceldakpan integreert een pv-paneel in een keramische dakpan. Kom ze gerust bekijken tijdens de open dagen.

Graag tot ziens op 6, 7 of 8 februari!

Bel ons 0523 272 278