PROJECT UITGELICHT: Op basisschool ‘Het Web’ in Apeldoorn heeft Van Dalen Installatietechniek uit Twello de installatie van 136 zonnepanelen gerealiseerd. Mijn Energiefabriek leverde voor dit nieuwbouwproject de panelen en het montagesysteem SopraSolar. De reacties op dit montagesysteem zijn zeer positief.

basisschool het web apeldoorn zonnepanelen soprasolar mijn energiefeabriek hardenberg klein

Sopra Solar
Het montagesysteem Soprasolar Fix Evo kan worden toegepast op nieuwe of bestaande bitumineuze dakbedekking en zorgt voor een mooie afwerking van het gebouw en solide plaatsing van de panelen. Het degelijke en waterdichte montage systeem is bruikbaar voor daken met een helling tot 11 graden. De verstelbare kunststof voet wordt op de dakbedekking gebrand met een bitumenrozet (SEBS). Lees meer informatie over installatie en de toepassing in de datasheet

ZON op School
Basisschool ‘Het Web’ in Apeldoorn is één van de zeven scholen in deze plaats die deelnam aan het project ‘Zon op School’. Inwoners van Apeldoorn helpen de scholen door het kopen van zonnecertificaten. Op deze manier kunnen de scholen het bedrag dat gemoeid is met de investering in de Zonnepanelen bij elkaar krijgen. Voor de kopers van de zonnecertificaten is een rendement van 10 euro per certificaat in het vooruitzicht gesteld. Naast een mooie bijdrage aan het verminderen van CO2 uitstoot hebben de zonnepanelen ook een educatieve functie. Er zijn verschillende projecten over duurzame energie op de scholen gehouden.


Benieuwd naar de toepassingen van SopraSolar? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat