Vanaf deze week is de nieuwe catalogus en bijhorende prijslijst van HR solar beschikbaar. De zonneboilers van HR Solar staan bekend om het hoge rendement en de subsidie die hier voor beschikbaar is. Vraag vandaag nog de nieuwe catalogus van HR Solar aan via verkoop@mijnenergiefabriek.nl

Complete systemen
HRsolar levert complete samengestelde zonneboiler systemen die zijn afgestemd op het verbruik en de situatie van de gebruiker. Dit maakt het eenvoudiger om een zonneboilersysteem te adviseren en te bestellen. De systemen zijn uitgevoerd met de HPC-2,5 of HPC-1,6 (PV-formaat) collectoren. Deze zonnecollectoren behalen een van de hoogste rendementen ter wereld waardoor ook deze complete systemen aantoonbaar de hoogste rendementen behalen van de te verkrijgen A-merken in Nederland! (getest door onafhankelijk testinstituut KIWA). De standaard zonneboiler systemen van HRsolar bestaan uit RVS voorraadvaten. Deze vaten zijn leverbaar tot en met 200 liter, zowel staand als liggend.

Drie systemen van HR solar voor het verwarmen van tapwater en verwarming

Tapwater zonneboiler systeem
Dit systeem wordt toegepast voor het met de zon (voor)verwarmen van tapwater (het douche/badwater en de overige warmwater kranen in de woning). De CV-ketel wordt gebruikt voor na-verwarming.

Tapwater + verwarming systeem (zonnegascombi)
Dit systeem wordt toegepast voor zowel het met de zon (voor) verwarmen van het tapwater als het verwarmen van de woning.

HotTop systeem
Dit systeem wordt veelal toegepast als er veel warm water in korte tijd beschikbaar moet zijn. Wanneer zonne-energie de store niet (of niet snel genoeg) op temperatuur kan brengen, wordt dit met behulp van een extra warmtebron, bijvoorbeeld een solo (CV) ketel of warmtepomp gedaan.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de systemen van HR Solar of de catalogus ontvangen? Stuur een mail naar verkoop@mijnenergiefabriek.nl of bel 0523 272 278