Wek stroom op met zonnecarport van MijnEnergiefabriek

Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gratis gebruik van kunnen maken. Een carport of overkapping met zonnepanelen levert u dubbel voordeel op. Naast een fraaie overkapping heeft u ook nog eens gratis energie. Met dit systeem stelt u zelf eenvoudig uw carport of overkapping samen.


Shadow Solar
De Shadow Solar overkapping van Mijn Energiefabriek bestaat volledig uit lichtgewicht aluminium waardoor een carport of veranda niet alleen betaalbaarder is geworden maar ook een stuk lichter en handzamer. Hierdoor is het ook mogelijk om de carport of veranda als Doe-Het-Zelf pakket bij ons te bestellen. Het aansluiten van de zonnepanelen en de omvormer op de elektrische installatie in uw meterkast dient door een erkend installateur te worden uitgevoerd. De voordelen van de zonnecarport op een rij:

  • Eenvoudig, compleet systeem met standaard staanders en liggers
  • Fraai aanzicht door aluminium frame
  • Verkrijgbaar in wit (RAL9010) en antraciet (RAL7016)
  • Makkelijk te monteren
  • Vrijstaand (garden) of met muurbevestiging (home)


4 standaard maten

ZonnecarportDe Shadow Solar is verkrijgbaar in 4 standaard maatvoeringen en is leverbaar in 2 standaard kleuren, namelijk: RAL 7016 (antraciet grijs) en RAL 9010 (wit). De verschillende maatvoeringen zijn eenvoudig met elkaar te combineren waardoor vrijwel elke combinatie mogelijk is. De Shadow Solar is er in 2 uitvoeringen, namelijk: type

Een Doe-Het-Zelf overkapping met zonnepanelen is al verkrijgbaar vanaf € 3.940,- inclusief btw. Neem gurst contact op voor meer informatie.