Blog

Blogs
 • 03 april, 2017
  Sinds kort is de langste trap van Nederland verlicht met zonne-energie. Dankzij 23 lichtmasten met pv-panelen kun je nu ook 's avonds op de trap recreëren.
 • 02 maart, 2017
  Samenwerking met ATC helpt mensen op weg naar een nieuw begin op de arbeidsmarkt. Werkcoach Johan Wolbink leidt me rond door hun nieuwe onderkomen in Hardenberg.
 • 21 februari, 2017
  Interview met Ruud Verberne over zijn ervaringen met Mystiek zonnedakpannen. 'Ik zou het absoluut aanbevelen, het is een verrijking van het huis.'
 • 31 oktober, 2016
  Maar liefst 28 nieuwbouw woningen aan de watersportboulervard in Harderwijk worden voorzien van een prachtig indaksysteem voor zonnepanelen. Alle huizen worden uitgerust met een Easyroof Indaksysteem in combinatie LG300 full black zonnepanelen. Dit project laat zien dat duurzaam ook nog een heel mooi kan zijn.
 • 13 oktober, 2016
  Met trots kunnen wij mededelen dat Mijn Energiefabriek per direct de zonnepanelen van Luxor op de Nederlandse markt gaat vertegenwoordigen. Luxor-panelen zijn dé oplossing voor de klanten die het maximale van een PV-installatie eisen.
 • 07 september, 2016
  Mijn Energiefabriek heeft recent de panelen en het montagesysteem geleverd voor een nieuwbouwwoning in Nieuwleusen. De keuze van de bewoner voor een volledig 'zonnedak' is niet alleen duurzaam, maar ook erg fraai. Met het Easyroof systeem van IRFTS werden naast de zonnepanelen ook maar liefst 7 Velux dakramen geplaatst. De uitvoering van dit project lag in handen van [naam installateur]
 • 07 september, 2016
  Vanaf nu zijn ook de glas-glas panelen van het Duitse merk LUXOR leverbaar bij Mijn Energiefabriek. Op de panelen, geproduceerd in Europa geldt een PRODUCTgarantie (van de fabriek!) én OPBRENGSTgarantie (van de fabriek!)​ van maar liefst 30 jaar. Deze mooie en en kwalitatief hoogstaande panelen, zijn de eerste keus voor klanten die het maximale vragen van een zonne-energie installatie. De panelen van Luxor hebben een langere levensduur dan gangbare panelen en ook minder last van degradatie van de opbrengst.