Blog

Blogs
 • 02 september, 2016
  De MYSTIEK zonnedakpan van Solinso heeft met 160 W/m² een bijzonder hoog rendement. Hierdoor doet de opbrengst van de MYSTIEK zonnedakpan niet onder voor de standaard zwarte zonnepanelen.
 • 02 september, 2016
  Groen Installatietechniek uit Ommen plaatste afgelopen zomer meer dan 200 panelen bij varkensboerderij An'n Dwarsdiek van de familie Schuldink. De panelen zijn samen goed voor ruim 51000 kWh groene stroom per jaar.
 • 29 augustus, 2016
  ​Om u bij te praten over de verschillende ontwikkelingen en onze nieuwste zonneproducten organiseren wij van 13 tot en met 15 september de Mijn Energiefabriek Innovatiedagen. U bent tussen 13:00 uur en 17:00 uur van harte welkom op ons kantoor aan de Denemarkenweg 5 in Hardenberg. Loop binnen wanneer het u past en maak kennis met verschillende duurzame innovaties.
 • 15 juli, 2016
  In een volle bierbrouwerij Mommeriete in Gramsbergen vond op 12 juli het Storage Ready Event plaats. Een enthousiaste medewerker van Enphase vertelde over de ontwikkelingen op het gebied van energieopslag en over de producten van Enphase. Een korte terugblik op een geslaagde middag.
 • 15 juli, 2016
  Installatiebedrijf gebr. Middelveld uit Alteveer rondde dit voorjaar een mooi project af. Bij een agrarisch bedrijf in Drijber werd een asbestdak vervangen door een geheel nieuw dak. Hierop plaatsten zij maar liefst 180 IBC polysol 260 panelen. Twee Goodwe omvormers met een totaal vermogen van ruim 40000 WATT zorgen dat de eigenaar van dit boerenbedrijf gebruik kan maken van de opgewekte energie
 • 20 juni, 2016
  Meer dan drie jaar duurde de verbouwing van het Centraal Museum in Utrecht. En het resultaat mag er zijn. Naast een totale verbouwing binnenin het museum heeft ook de buitenkant een grondige metamorfose ondergaan. Mijn Energiefabriek mocht ook een bijdrage leveren aan deze mooie renovatie met de levering van mooie glazen zonnepanelen voor in de gevel.
 • 15 juni, 2016
  Samen organiseren wij op 12 juli 2016 het Storage-Ready-Event, Deze middag is interessant voor iedereen die zich bezig houdt met het verkopen en installeren van zonne energie- oplossingen. Tijdens deze bijeenkomst staat de Enphase Home Energy Management Solution.centraal.