Blog

Blogs
 • 20 juni, 2016
  Meer dan drie jaar duurde de verbouwing van het Centraal Museum in Utrecht. En het resultaat mag er zijn. Naast een totale verbouwing binnenin het museum heeft ook de buitenkant een grondige metamorfose ondergaan. Mijn Energiefabriek mocht ook een bijdrage leveren aan deze mooie renovatie met de levering van mooie glazen zonnepanelen voor in de gevel.
 • 15 juni, 2016
  Samen organiseren wij op 12 juli 2016 het Storage-Ready-Event, Deze middag is interessant voor iedereen die zich bezig houdt met het verkopen en installeren van zonne energie- oplossingen. Tijdens deze bijeenkomst staat de Enphase Home Energy Management Solution.centraal.
 • 31 mei, 2016
  Sinds eind mei is Mijn Energiefabriek partner van Enphase, leverancier van micro -omvormers. Micro-omvormers werken onafhankelijk van elkaar en leveren daarmee een hogere energieopbrengst en grotere besparingen op dan stringomvormers.
 • 31 mei, 2016
  Naast de standaard oplossingen oor zonnepanelen op het dak van woningen en gebouwen worden door de toenemende kwaliteit van de panelen ook andere manieren van montage mogelijk. Een voorbeeld van zo’n creatieve oplossing is de balkonafscherming van dunne film panelen.
 • 18 mei, 2016
  Op basisschool ‘Het Web’ in Apeldoorn heeft Van Dalen Installatietechniek uit Twello de installatie van 136 zonnepanelen gerealiseerd. Mijn Energiefabriek leverde voor dit nieuwbouwproject de panelen en het montagesysteem SopraSolar. De reacties op dit montagesysteem zijn zeer positief.
 • 18 mei, 2016
  Vanaf week 20 zijn de zwarte DMCEG panelen van 275 WP met geïntegreerde optimizer van Solar Edge leverbaar.
 • 14 maart, 2016
  Rouwenhorst Installatietechniek uit Haaksbergen verzorgde dit fraaie werk: 20 dunne film zonnepanelen verzonken in een rieten kap. Mooi om te zien en technisch uitstekend afgewerkt met het montagesysteem van Robisol.