Mijn Energiefabriek is als partner van Our Energy Foundation betrokken bij projecten in Afrika. Our Energy Foundation zorgt dat scholen, weeshuizen en ziekenhuizen worden voorzien van zonnepalen en ledverlichting, zodat de levering van elektriciteit gegarandeerd is en de energiekosten voor deze instellingen verminderen. Tijdens de projectbezoeken sprak vooral het werk van de Verkaart stichting Henk erg aan. De Verkaart stichting zorgt er onder andere voor dat weesmeisjes naar de middelbare school kunnen en zo een kans krijgen op een betere toekomst.

Mijn Energiefabriek betaalt opleiding voor Mercy
Mijn Energiefabriek sponsort Mercy Sauma Karisa de komende vier jaar en betaalt haar opleiding op de middelbare school. Zij heeft nu een plek op een internaat waar zij voldoende eten krijgt en veilig kan wonen. Ze gaat naar de Kwale County Secondary School in Kenia.We ontvangen zo nu en dan een brief van haar waarin ze vertelt wat ze doet en hoe het met haar gaat. In onze nieuwsbrief houden we onze klanten en relatie op de hoogtevan haar vorderingen.

Mooie toekomst
We zijn trots dat we op deze wijze een directe bijdrage kunnen leveren aan het leven van een jong meisje in Afrika die door het volgen van een opleiding kans heeft op een mooie toekomst. Wilt u dit ook doen? Lees op de website van de Verkaart Stichting meer over het goede werk dat zij doen.