Ook voor advies over grotere projecten bent u bij Mijn Energiefabriek aan het juiste adres. Voor Heuver Bandengroothandel in Hardenberg maakten wij een ontwerp met 1.610 PV-panelen. Daarbij leverden wij een totaaloplossing inclusief materiaal voor de bevestiging op het platte dak.

Montage zonnepanelen met AeroFix

Als montagesysteem voor de zonnepanelen is gekozen voor AeroFix voor platte daken. Het grote voordeel hiervan is dat het een lichtgewicht systeem is dat geschakeld wordt. Het totaaloppervlak heeft voldoende gewicht zodat aparte ballast of in het dak boren niet nodig zijn. Dankzij het aerodynamische ontwerp ligt het geheel ook bij zeer harde wind nog stabiel op het dak.

Genoeg zonne-energie voor eigen gebruik

Met een vermogen van 434.700 Wp wekken de zonnepanelen genoeg zonne-energie op voor het eigen gebruik. Zo worden het vernieuwde distributiecentrum en bijbehorende kantoor vrijwel energieneutraal. Er blijft zelfs voldoende stroom over om terug te leveren aan het energienet.

Uitleggen van het montagesysteem

Uitleggen van het systeem

monteren van zonnepanelen

Monteren van de zonnepanelen

AeroFix montagesysteem voor plat dak

AeroFix montagesysteem

Opgesteld vermogen 434.700 Wp | 1.610 zonnepanelen | Installatie door Langeland-Borgman Installatietechniek | Dak van Heuver Bandengroothandel

Interessant? Bel ons! 0523 272 278 of stuur een bericht

Bekijk ook onze andere bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen