Slenterend over de boulevard in Harderwijk zie je misschien deze gevarieerde woningen met indak gemonteerde zonnepanelen.

Verschillende opstellingen van zonnepanelen

De tweede fase van het nieuwbouwproject Watersportboulevard in Harderwijk bestaat uit 48 woningen, elk met een eigen karakter. De variatie aan gevels en daken zorgt ervoor dat elke woning een eigen opstelling van zonnepanelen nodig heeft. Met het Easy Roof indaksysteem kon dit voor iedere woning worden gerealiseerd.

Stringomvormer of micro-omvormer

Ook de omvormers zijn afgestemd op de specifieke situatie van de verschillende woningen. Bij de meeste woningen zijn de zonnepanelen in serie gekoppeld en aangesloten op een stringomvormer. Een aantal andere woningen heeft een kleinere opstelling van 2 zonnepanelen. Daar is de totale spanning te laag voor een stringomvormer. Dit is opgelost door gebruik te maken van micro-omvormers.

Duurzaam wonen op een heerlijke plek

Met een energielabel A zijn de nieuwbouwwoningen zeer energiezuinig. Door het gebruik van zonnepanelen voor het opwekken van stroom zijn de huizen ook duurzaam. De afwisseling in vorm en kleur geeft de buurt een eigen gevoel. De ligging aan de rand van het centrum van Harderwijk is heerlijk. Je wandelt zo de binnenstad in of slentert over de boulevard.

Easy Roof Indaksysteem met LG zonnepanelen

4 x 3 landscape zonnepanelen

Portrait opstelling zwarte zonnepanelen op rood dak

2 x 4 portrait zonnepanelen

Installateurs monteren Easy Roof indaksysteem

Easy Roof indaksysteem

Opgesteld vermogen variëert per woning| LG 300 zonnepanelen | Montagesysteem Easy Roof | Afhankelijk van de situatie een GoodWe stringomvormer of Enphase micro-omvormers | Realisatie door Koopmans Bouwgroep | Installatie door Comfort Partners

Dit project delen?