Over Mijn Energiefabriek

 

Over ons

Mijn Energiefabriek is leverancier van intelligente oplossingen voor zonnepanelen en zonneboilers. Alle producten die door ons geleverd worden, zijn erop gericht de opgewekte zonne-energie optimaal te benutten. Wij zijn altijd op zoek naar systemen die functioneel van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook aan het design besteden we aandacht.

Kwaliteit van de producten en kunde van de installateurs zijn van groot belang voor een zo hoog mogelijk rendement van een installatie met zonnepanelen. Mijn Energiefabriek is dealer van verschillende soorten zonnepanelen, omvormers en optimizers.

Ons team

Heeft u hulp nodig voor de beste aanbieding voor zonnepanelen voor uw klant?
Neem gerust contact met ons op.

Henk

Meulink

Michel

Feijen

Niek

Dalhuisen

Rik

Trommel

Gijs

Assen

Sanne

Demmer

Beste product combinaties

We stellen hoge eisen aan de producten die wij leveren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar de beste productcombinaties, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw klanten voorziet van een gedegen en kwalitatief hoogstaande PV installatie. Natuurlijk zijn de panelen die wij verkopen getest en voldoen zij aan de gestelde kwaliteitseisen. Je kunt bij ons terecht voor een goed onderbouwd advies.

 

Samen met Mijn Energiefabriek

  • Mijn Energiefabriek heeft veel producten op voorraad en we kunnen snel leveren.
  • Mijn Energiefabriek heeft verschillende type zonnepanelen in het assortiment. Monokristallijn en Full Black panelen zijn bij ons verkrijgbaar.
  • Bij Mijn Energiefabriek  kunt u panelen bestellen met vermogens tot en met 445 WP
  • Onze medewerkers denken graag met u mee. Zij verzorgen voor u kosteloos calculaties en voorzien u desgewenst van een goed advies welke producten het meest geschikt zijn voor uw project.
  • Mijn Energiefabriek werkt graag samen met ervaren installateurs van zonnepanelen en biedt hiervoor interessante partnerschappen aan.

Partner van Our Energy Foundation

Als partner van Our Energy Foundation steunen wij projecten in Afrika. Dit doen wij door ieder jaar een percentage van onze winst te schenken aan deze stichting.

Een stroomvoorziening is in veel Afrikaanse landen geen vanzelfsprekendheid, laat staan een betrouwbare aansluiting. Our Energy Foundation voorziet instellingen en scholen in Afrika van een stabiele stroomvoorziening. Met onze projecten steunen we hen die het meest hulpbehoevend zijn. Wij ondersteunen daarom organisaties die een grote impact op de lokale bevolking hebben.

Make the difference!
Veel van onze projecten beschikken nog niet over elektriciteit, terwijl een kleine stroomvoorziening juist een enorm verschil kan maken. Tussen 18.00 en 19.00 treedt in Afrika de duisternis in. Het verlichten van een gebouwtje door een aantal Ledlampen zorgt er bijvoorbeeld voor dat er op scholen ’s avonds ook ouderenonderwijs kan worden gegeven. Of dat er in klinieken ook ’s nachts noodbehandelingen kunnen worden uitgevoerd, waar men anders tot de volgende ochtend had moeten wachten. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden tot digitaal onderwijs en het laden van de mobiele telefoon, in veel gevallen de enige mogelijkheid is voor contact met de buitenwereld en het regelen van bankzaken.

Dit is slechts een kleine greep uit al die manieren waarop een betrouwbare energievoorziening bijdraagt aan kwaliteit van leven. Kijk snel bij alle projecten hoe we nog meer het verschil maken!